Velkommen til hjemmesiden www.fodboldtrojeronline.com! www.fodboldtrojeronline.com tilbyde deres tjenester med Notepad og betingelserne i denne aftale ("Aftale") opført. Desuden, hvis du bruger en service ved www.fodboldtrojeronline.com (f.eks Kundeanmeldelser), er du begrænset af regler, retningslinjer, regler og betingelser, der gælder for en sådan tjeneste. Isen Også indarbejdet i denne aftale ved henvisning.

www.fodboldtrojeronline.com forbeholder sig ret til når det, der overalt i siden for at ændre vilkårene. Rejser, Surfing eller på anden måde bruge denne hjemmeside viser, at du har været enighed om, at alle betingelserne i denne aftale. Læs aftalen omhyggeligt, inden du fortsætter.

Brug af hjemmesiden:

Vilkårene i denne aftale i overensstemmelse www.fodboldtrojeronline.com giver grav Skadet en begrænset, genkaldelig, ikke-overdragelig og ikke-eksklusiv licens til at besøge og bruge denne hjemmeside til at vise alarmer browser bare for at shoppe for personale ting ud på hjemmesiden og til kommercielt brug eller Brug mission den tredje del, bortset fra forskud udtrykkelig tilladelse fra www.fodboldtrojeronline.com. Hver overtrædelse af denne aftale giver øjeblikkelig tilbagekaldelse af licensen for dette afsnit, uden at annoncere graven haseleddet.

Med undtagelse af ovenstående tillod sporet kan du bruge hjemmesiden eller sletning af den vil ikke reproducere, distribuere, visum, sælge, lease, overføre, skabe afledte værker fra, oversætte, Andet, reverse engineering, disassemblering, dekompilering eller bruge Udover hvad der udtrykkeligt fra elsker sport .com accepteret skriftligt.

Du kan ikke bruge de oplysninger, der er i hjemmesiden er kommercielt tilgængelige eller på vegne af en anden virksomhed, på den ikke udtrykkeligt er tilladt i henhold til www.fodboldtrojeronline.com forhånd. www.fodboldtrojeronline.com forbeholder sig ret til at nægte ydelser, lukke konti, og / eller annullere ordrer skøn, beregnet uden begrænsning om www.fodboldtrojeronline.com mener, at adfærden af ​​kunder er ulovligt eller skadeligt interesser www.fodboldtrojeronline.com er.