Alle Albanien EM 2024 Landsholdstrøje|Albanien EM 2024 Fodboldsæt/Fodboldtrøjer Med Tryk kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Albanien EM 2024 Hjemmebanetrøje med mulighed for pe..
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Albanien EM 2024 Tredjetrøje med mulighed for person..
Albanien EM 2024 Udebanetrøje
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Albanien EM 2024 Udebanetrøje med mulighed for perso..
Viser 1 til 3 af 3 (1 side(r))
I den første runde af EM's gruppe B mødte Albanien det stærke italienske hold. Kampen startede hurtigt med et mål fra Albanien Bajrami, hvilket gav holdet føringen. Men Italien svarede hurtigt, og Bastoni udlignede med et hovedstød, efterfulgt af et langskud fra Barella, der gav Italien føringen. På trods af en målløs anden halvleg tabte Albanien til sidst 1-2 til Italien.
I anden runde i gruppespillet mødte Albanien Kroatien. I det 10. minut fik Albanien en heldig føring efter, at Kroatiens målmand Livaković lavede en redningsfejl og lod bolden gå i eget mål. I det 74. minut udlignede Kroatien gennem en assist fra Kramarić. Kun to minutter senere lavede Budimir en skæv aflevering til Sušić, hvis skud ramte Albanien Gjimshiti og derefter Gjasulas ben, hvilket resulterede i et selvmål og en 1-2 underlegenhed for Albanien. Men i det 95. minut lykkedes det Gjasula at gendanne sig selv ved at score et mål fra midten af straffesparksfeltet, hvilket førte til, at Albanien kæmpede til et 2-2 uafgjort resultat mod Kroatien.