Kroatien EM 2024 Marco Pašalić Trøje

Kroatien EM 2024 Zlatko Dalić Trøje

Kroatien EM 2024

Alle Kroatien EM 2024 Landsholdstrøje|Kroatien EM 2024 Fodboldsæt/Fodboldtrøjer Med Tryk kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Den 15. juni blev den første runde af EM gruppe B spillet, hvor Kroatien mødte Spanien. I første halvleg så vi Fabiáns mål og assist, Moratas mål efter en friløber, og Carvajals første landsholdsmål i slutminutterne. I anden halvleg blev Petković væltet af Rodri, hvilket resulterede i et straffespark, men Petkovićs straffe blev reddet af Unai Simón, og hans efterfølgende forsøg blev også misset. Til sidst tabte Kroatien 0-3 til Spanien, og det spanske hold fik en god start på turneringen.

Kroatien EM 2024 Hjemmebanetrøje
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Kroatien EM 2024 Hjemmebanetrøje med mulighed for pe..
New
Kroatien EM 2024 Udebanetrøje
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Kroatien EM 2024 Udebanetrøje med mulighed for perso..
Kroatien EM Hjemmebanetrøje Børn 2024
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Kroatien EM Hjemmebanetrøje Børn 2024 med mulighed f..
Kroatien EM Udebanetrøje Børn 2024
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Kroatien EM Udebanetrøje Børn 2024 med mulighed for ..
Kroatien EM Hjemmebanetrøje Dame 2024
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Kroatien EM Hjemmebanetrøje Dame 2024 med mulighed f..
Kroatien Modrić 10 EM Hjemmebanetrøje 2024
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Kroatien Modrić 10 EM Hjemmebanetrøje 2024 med mulig..
Kroatien Modrić 10 EM Udebanetrøje 2024
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Kroatien Modrić 10 EM Udebanetrøje 2024 med mulighed..
Viser 1 til 7 af 7 (1 side(r))
I den første runde af EM gruppespillet tabte Kroatien 0-3 til Spanien og formåede ikke at få en god start. Efter kampen udtalte Kroatien kaptajn Modric: "Dette er ikke det resultat, vi ønskede, men sådan er det. Vi har to kampe tilbage til at forbedre os og rette op, og bortset fra at vinde har vi intet andet valg."
I den anden runde af gruppe B mødte Kroatien Albanien. I første halvleg lavede Kroatiens målmand Livaković en fejl, der førte til, at Albanien tog føringen. Selvom han senere reddede en friløbsmulighed fra modstanderen, blev Kroatien fuldstændig domineret af Albanien i første halvleg. I anden halvleg udlignede Kramarić for Kroatien, og indskifteren Sušić forårsagede et selvmål fra Gjasula. Men i tillægstiden udlignede Gjasula og genoprettede sin ære. Kampen sluttede 2-2 mellem Kroatien og Albanien.
I EM gruppe B mødte Kroatien Italien. Kampen startede med, at Frattesi begik håndbold og gav Kroatien en straffesparksmulighed, men Donnarumma reddede Modrićs straffespark. Kun et minut senere gjorde Modrić det godt igen og bragte Kroatien foran. I det ottende minut af tillægstiden viste Calafiori sin styrke med et kraftfuldt fremskridt, og Zaccagni udlignede til 1-1. Kampen sluttede 1-1, og Kroatien har nu kun 2 point efter tre kampe.