Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Portugal Ronaldo #7 EM 2024 Hjemmebanetrøje med muli..
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Portugal Ronaldo #7 EM 2024 Udebanetrøje med mulighe..
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Portugal EM 2024 Hjemmebanetrøje Børn med mulighed f..
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Portugal EM 2024 Udebanetrøje Børn med mulighed for ..
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Portugal EM 2024 Hjemmebanetrøje Dame med mulighed f..
Portugal EM 2024 Udebanetrøje Dame
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Portugal EM 2024 Udebanetrøje Dame med mulighed for ..
Viser 1 til 8 af 8 (1 side(r))
I første runde af EM's gruppespil i gruppe F mødte Portugal Tjekkiet. I første halvleg mislykkedes Leão med en god målchance og fik en advarsel for filmning, mens Ronaldo mislykkedes i en enkeltchance. I anden halvleg lavede Provod et fantastisk langskud og åbnede scoringen, og Hranáček scorede et selvmål, som gav Portugal føringen. Jota scorede på riposten, men Ronaldos tidligere offsidemål gjorde målet ugyldigt. Til sidst scorede Gonçalo Guedes det afgørende mål i det 92. minut. Portugal vandt til sidst 2-1 over Tjekkiet.
I anden runde af gruppespil i gruppe F spillede Tyrkiet og Portugal på Westfalenstadion i Dortmund. I første halvleg åbnede B-siden scoringen, og Portugal førte 1-0. En mærkelig selvmål af Tyrkiets forsvarsspiller Akaydin hjalp Portugal med at føre 2-0 ved halvleg. I anden halvleg assisterede Ronaldo til B Fernandes, som scorede, og Portugal vandt til sidst 3-0 over Tyrkiet. Efter to runder har Portugal vundet begge kampe, samlet 6 point og sikret sig førstepladsen i gruppen med avancement til næste runde.