Kategorier
/www/wwwroot/fodboldtrojeronline.com/catalog/view/theme/fastor/template/common/dk_art/3.txt.txt= Cavani var funklende for United for et år siden, hvor Uruguay-landsholdet scorede 17 mål i alle turneringer. Han fortsatte derefter med at underskrive en ny kontrakt med klubben, efter at være blevet overbevist af Ole Gunnar Solskjær om, at han ville få masser af spilletid. Han besidder mere erfaring end Mason Greenwood, og mod slutningen af sidste sæson var han hoppet over Anthony Martial i Solskjærs hakkerækkefølge. Han har kun scoret to gange i alle turneringer i denne sæson som et resultat, med skader, der ofte forhindrer ham i at komme ind på banen.

I sommeren afviste Cavani Jadon Sanchos anmodning om at bære klubbens historiske nummer syv trøje. Alligevel gjorde han en undtagelse for Ronaldo, hvor den portugisiske landsholdsspiller derefter tog den trøje, han bar under sit første ophold i klubben. Og klubber fra La Liga har meldt deres egen interesse, ligesom Cavanis tid med klubben begynder at afvikle. Og han mener, at United bør gøre alt, hvad de kan for at sikre, at den 35-årige bliver, fordi han er den 'bedste angriber i klubben'.

Køb Billige Sæson 2023/2024 Fodboldtøj Til Børn Med Eget Tryk

Køb Bellige Fodboldtrøjer Til Børn Med Eget Tryk. Kig Efter Fodboldkit Som Fødselsdagsgave Til Dine Børn, Kom Her For At Få Den Perfekte Gave.

Alle Køb Billige Sæson 2023/2024 Fodboldtøj Til Børn Med Eget Tryk kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til både mænd og kvinder i alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Køb Billige Sæson 2023/2024 Fodboldtøj Til Børn Med Eget Tryk Danmark Netbutik. Salg fodboldklub og national Trøjer & stjerne Trøjer.

Køb Billige Sæson 2023/2024 Fodboldtøj Til Børn Med Eget Tryk