Alle Ungarn EM 2024 Landsholdstrøje|Ungarn EM 2024 Fodboldsæt/Fodboldtrøjer Med Tryk kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Ungarn EM 2024 Hjemmebanetrøje med mulighed for pers..
Ungarn EM 2024 Udebanetrøje
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Ungarn EM 2024 Udebanetrøje med mulighed for personl..
Viser 1 til 2 af 2 (1 side(r))
I den første runde af EM's gruppe A mødte Ungarn Schweiz. På trods af at Szoboszlai assisterede Varga til et reducerende mål i anden halvleg, tabte Ungarn til sidst 1-3 til Schweiz. Schweiz' samlede præstation var bedre, og de sikrede sejren.
I anden runde af EM's gruppe A tabte Ungarn 0-2 til det stærke tyske hold. Ifølge UEFA's officielle hjemmeside fik Ungarns træner Rossi og kaptajn Szoboszlai begge et gult kort i det 93. minut. Ungarn kæmpede hårdt i kampen, men kunne ikke stoppe Tysklands angreb.
I tredje runde af EM's gruppe A mødte Skotland Ungarn på Stuttgart Arena. I første halvleg ramte Orbán overliggeren med et hovedstød, men blev dømt offside. I anden halvleg mistede Ungarns angriber Varga bevidstheden efter en kollision og blev båret fra banen på en båre. I tillægstiden ramte Kosobos stolpen, men i det 90+10. minut udnyttede Kosobos sin chance og scorede sejrsmålet. Ungarn vandt 1-0 mod Skotland og ligger nu på tredjepladsen i gruppen med 3 point, hvilket giver dem en chance for at gå videre.