Alle Skotland EM 2024 Landsholdstrøje|Skotland EM 2024 Fodboldsæt/Fodboldtrøjer Med Tryk kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Skotland EM 2024 Hjemmebanetrøje med mulighed for pe..
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Skotland EM 2024 Udebanetrøje med mulighed for perso..
Skotland EM 2024 Hjemmebanetrøje Børn
Alle På fodboldtrojeronline.com kan du bestille Skotland EM 2024 Hjemmebanetrøje Børn med mulighed f..
Viser 1 til 3 af 3 (1 side(r))
I EM's åbningskamp tabte Skotland med 1-5 til Tyskland. Under hele kampen havde Skotland kun én skudmulighed, som kom i det 87. minut, hvor McKenna's hovedstød forårsagede et selvmål af Rüdiger. Skotland forventede mål var kun 0,01, hvilket viser deres manglende evne til at angribe.
I anden runde af EM gruppe A mødte Skotland Schweiz. I første halvleg scorede Skotland McTominay først, men Schweiz' Shaqiri udlignede med et uovertruffent mål. N'Doye fik et mål underkendt. I anden halvleg blev Skotland Tierney skadet og måtte udgå, og Hanleys hovedstød ramte stolpen. Schweiz' Embolo lavede en målchancen, men den blev også dømt offside. Kampen endte 1-1.