Produktkode: WVOG7JUmHAzEY
Tilgængelighed: På lager
203.00 Kr

Tilgængelighedsindstillinger


Antal

Bestille en Hamburger Ude Fodboldtrøje 2023/2024 fra en netbutik fodboldtrojeronline.com
/www/wwwroot/fodboldtrojeronline.com/catalog/view/theme/fastor/template/common/dk_art/1086.txt.txt= Nigerias midlertidige cheftræner Augustine Eguavoen udnævnte sin 28 mand store trup til Africa Cup of Nations 2021 på juledag, og den har flere dobbelte statsborgere end nogensinde før. Seks af de 28 spillere er enten født eller opvokset i udlandet. Det er det højeste antal spillere med dobbelt nationalitet, født eller opvokset uden for Nigeria, der er navngivet i en turneringstrup. Målmand Maduka Okoye, forsvarerne Leon Balogun, William Troost-Ekong og Ola Aina, sammen med midtbanespilleren Joe Aribo, er alle født og opvokset uden for Nigeria. Angriberen Alex Iwobi, som udgør nummeret, er født i Nigeria, men er opvokset i England fra en tidlig alder. Det er to mere end de fire navngivet af Gernot Rohr til 2019-turneringen, og det dobbelte af 2010-tallet, som havde Peter Osaze Odemwingie, Danny Shittu og Dickson Etuhu.

Han blev fulgt næsten øjeblikkeligt af John Chiedozie, en anden Orient-spiller. Selvom Chiedozie blev født i Nigeria, blev han opvokset i England og modtog sit Green Eagles opkald efter at have blændet under en Orient-turné i Nigeria.

Køb de nyeste Hamburger Ude Fodboldtrøje 2023/2024

Køb din favorit Hamburger Ude Fodboldtrøje 2023/2024 online her,Find de nyeste Hamburger Ude Fodboldtrøje 2023/2024 her i vores webshop.

Alle Hamburger Ude Fodboldtrøje 2023/2024 kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til både mænd og kvinder i alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Hamburger Ude Fodboldtrøje 2023/2024 Danmark Netbutik. Salg fodboldklub og national Trøjer & stjerne Trøjer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML er ikke oversat!