Produktkode: WIRMVG5zQlouf
Tilgængelighed: På lager
189.65 Kr

Tilgængelighedsindstillinger


Antal

Bestille en Napoli Fodboldtrøje Hjemme Fodboldtrøje 23/24 Børn fra en netbutik fodboldtrojeronline.com
/www/wwwroot/fodboldtrojeronline.com/catalog/view/theme/fastor/template/common/dk_art/1146.txt.txt= Det var en stor helligdagsweekend med fodboldaktion i hele Europa. Der var bevægelse i toppen og bunden af Premier League og Bundesligaen, mens Serie A, Ligue 1 og La Liga også serverede nogle interessante historier. Napoli har måske ikke forseglet deres første Scudetto siden 1990 endnu, og Paris Saint-Germain arbejder hårdt på at få deres historiske 11. Ligue 1-titel over stregen, men det tyske titelløb tog endnu en drejning, mens en Major League Soccer-stjerne i øjeblikket udmærker sig i Spanien. Med hensyn til et misundelsesværdigt indløb mod Manchester City, Newcastle United, West Ham United og Tottenham Hotspur er det fristende at sige, at skriften allerede er på væggen for mændene fra West Yorkshire. Men det måske mest sørgelige i denne sæson, som nu vil have set fire forskellige lederfigurer på bænken fra Jesse Marsch til Allardyce gennem Michael Skubala og Gracia, er det faktum, at Marcelo Bielsas arv er væk. Gode minder om den argentinske kulttaktiker er tilbage, men alt, hvad han gjorde for at genskabe forbindelsen mellem klubben og dens spillere med deres loyale fanbase, er blevet udhulet siden hans afgang for over et år siden. Bielsa gjorde Leeds til en positiv klub med en ubestridelig feelgood-faktor, som gjorde beslutningen om at skilles så smertefuld. Ortas exit bekræfter nu fiaskoen i sydamerikanerens arvefølge. Der var øjeblikke, hvor Marsch antydede at gøre en succes med sig selv, da Leeds' amerikanske kontingent voksede med Tyler Adams og Brenden Aaronson, før Weston McKennie sluttede sig til, men i sidste ende har de hvide været på en nedadgående spiral, siden Bielsas magi forsvandt. Den værste defensive rekord i Premier League fortæller sin egen historie, og det samme gør en desperat henvendelse til Allardyce, der led den første topflyvning i sin store karriere med West Bromwich Albion i 2021.

Castellanos er et lysende eksempel på den kvalitet, MLS-eksport kan bringe til det europæiske spil, og hans formstigning er faldet sammen med et stærkt formløb for Girona, som pludselig har bragt dem i sene europæiske kampe. Fire sejre fra syv og kun ét nederlag placerer Michels mænd kun fem point efter Real Betis, der indtager sjettepladsen.

Køb de nyeste Napoli Fodboldtrøje Hjemme Fodboldtrøje 23/24 Børn

Køb din favorit Napoli Fodboldtrøje Hjemme Fodboldtrøje 23/24 Børn online her,Find de nyeste Napoli Fodboldtrøje Hjemme Fodboldtrøje 23/24 Børn her i vores webshop.

Alle Napoli Fodboldtrøje Hjemme Fodboldtrøje 23/24 Børn kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til både mænd og kvinder i alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Napoli Fodboldtrøje Hjemme Fodboldtrøje 23/24 Børn Danmark Netbutik. Salg fodboldklub og national Trøjer & stjerne Trøjer.

Napoli :Valerio Boffeli Målmand Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Pierluigi Gollini Målmand Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Hubert Idasiak Målmand Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Davide Marfella Målmand Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Alex Meret Målmand Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Bartosz Bereszyński Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Giovanni Di Lorenzo Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Juan Jesus Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Min-jae Kim Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Mário Rui Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Mathías Olivera Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Leo Østigård Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Amir Rrahmani Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Frank Anguissa Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Diego Demme Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Eljif Elmas Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Gianluca Gaetano Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Stanislav Lobotka Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Tanguy Ndombèlé Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Karim Zedadka Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Piotr Zieliński Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Khvicha Kvaratskhelia Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Hirving Lozano Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Victor Osimhen Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Matteo Politano Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Giacomo Raspadori Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Giovanni Simeone Hjemmebanetrøje børn 23/24
Napoli Alessio Zerbin Hjemmebanetrøje børn 23/24

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML er ikke oversat!