Produktkode: 0PO6swZ9YqWG
Tilgængelighed: På lager
219.00 Kr

Tilgængelighedsindstillinger


Antal

Bestille en Stoke City Udebanetrøje 2023/2024 Langærmet fra en netbutik fodboldtrojeronline.com
/www/wwwroot/fodboldtrojeronline.com/catalog/view/theme/fastor/template/common/dk_art/1267.txt.txt= Manchester United Women U21 slog Chelsea 6-2 samlet for at sikre WSL Academy League-titlen. The Red Devils vandt den nordlige division, mens Blues sluttede i toppen af den sydlige liga, hvor de to hold derefter deltog i et to-benet play-off om den samlede titel. United vandt første kamp i Cobham 3-1 i sidste uge og fulgte det op med endnu en 3-1 sejr i Altrincham onsdag eftermiddag. Det betyder, at det er et andet trofæ til Karna Solskjær, datter af United-legenden og tidligere manager Ole Gunnar - som var til stede sammen med konen Silje på J.Davison Stadium. Den 49-årige var også til stede, da United slog Birmingham 4-1 for at løfte WSL Academy Cup i marts.

Hun fik et målbundet hovedstød blokeret i feltet i de tidlige stadier af kampen, før Keira Barry scorede to gange for at bringe United foran med 2-0 ved pausen. Det første mål fik forsvarsspiller Chloe Williams til at vinde bolden tilbage på midtbanen, før han spillede ind i Barry nede til højre, som holdt hende kold for at løfte bolden over Chelsea-målmand Amber Webber.

Køb de nyeste Stoke City Udebanetrøje 2023/2024 Langærmet

Køb din favorit Stoke City Udebanetrøje 2023/2024 Langærmet online her,Find de nyeste Stoke City Udebanetrøje 2023/2024 Langærmet her i vores webshop.

Alle Stoke City Udebanetrøje 2023/2024 Langærmet kan købes til en yderst overkommelig pris, og vi har Fodboldtrøje til både mænd og kvinder i alle størrelser. Træningstrøjer er fremstillet i et

Stoke City Udebanetrøje 2023/2024 Langærmet Danmark Netbutik. Salg fodboldklub og national Trøjer & stjerne Trøjer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML er ikke oversat!